veckans låt v.16

Varje inlägg känns som en dödsryckning men....

...veckans låt är:

Metallica - Iron Man

runner up:
Queen - Bohemian Rhapsody
Stonesour - Tumult
Queens of the stone age - Feelgood hit of the summer
Novadriver - Void

Wizard of Oz vs. Pink Floyd

Ännu ett intressant message board på imdb.com. Detta om ett ganska välkännt fenomen som kallas "Dark side of the rainbow". Det går ut på att om man spelar Pink Floyds skiva Dark side of the moon samtidigt som man ser på Trollkarlen från Oz så stämemr text oc musik ofta ihop med film-bilderna. jaja läs mer om det här. Här står det också om fenomenet på Wikipedia, fast på engelska.

veckans låt v.15

Även om jag lagt av lite på takten när det gäller bloggandet så tänker jag redogöra vilken som är veckans låt.:

Nirvana - Pennyroyal Tea (unplugged)

2or

Jimi Hendrix - All along the watchtower
Metallica - Blackened
QOTSA - In the fade
In Flames - Vacuum

Mio min Mio vs. Sagan om ringen

Jag hittade ett intressant Message-board på Imdb.com till filmen Mio min Mio. Det var nån som räknade upp massa likheter mellande två böckerna. Ganska coolt faktiskt. Jag måste nog läsa boken igen, de va väl typ 10 år sen eller nåt sånt.


Veckans låt v.14

Om någon fortfarande kollar i min blogg så har ni nog märkt att jag inte skrivit på länge. Faktum är att jag oftast inte har nåt å skriva om och när jag har det vet jag inte hur jag ska skriva det. Det är en rätt dålig ursäkt för de spelar väl egentligen ingen roll vad man skriver om och ännu mindre hur man skriver så den riktiga orsaken är nog bristande intresse. Men sån är jag för det mesta, jag börjar med nåt som jag verkligen tycker är jätte kul men tröttnar ganska snabbt. Denna gången höll det faktiskt på i typ ett halvår eller nåt sånt. Men detta betyder förhoppningsvis inte att jag slutar för gott, förmodligen är det nog bara en svacka som jag kommer ur ganska snart. Vi märker väl. Hur som helst, här kommer veckans låt:

In flames - Come Clarity

2or

Che - Adelante
Solace - Loving Sickness (Burning Fuel)
Nirvana - Dumb
Metallica - One