really? Really? REALLY?

Och på det tredje året återuppstod den!
Eller jag vette fan vad det här är för nånting. Läste lite gamla blogginlägg av någon anledning och fick lite lite lite lust att börja skriva igen. Eller jag har haft lust en längre tid men har dels inte orkat och dels inte velat vara efter och starta en blogg i dessa twitter-tider. Men om jag bara fortsätter på en blogg som startades för 6 år sen så är det väl ingen harm done? Sen är ju frågan om jag verkligen vill påminna folk, och mig själv för den delen, om all skit jag skrivit för tre till sex år sedan? Äh va fan, jag har inget att dölja! Stor risk är dock att detta blir det enda inlägget jag skriver så som sagt vet inte vad det är bra för. En mikroskopisk chans (vilket trots allt är en chans) finns dock att jag börjar blogga igen. Om vad? Ingen aning. Har stundtals kännt att jag borde dra igång min film/musik/spel-blogg igen, vilket kanske kommer hända om inte annat för top 100 låtar 2011, men känner samtidigt att jag inte orkar vara så seriös hela tiden utan vill mest skriva random saker.
Kanske kan det här bli någon slags terapi and boy do I need that tror jag iaf och isf blri det ju både bra för mig och för bloggen. Eller att det skulle bli bra för bloggen är ju ytterst tveksamt men bra för mig kanske och med lite tur så finner någon stackars läsare någon form av lycka i det jag skriver. Vad ska jag skriva om då? Ingen aning men förmodligen ingenting även om jag hoppas att jag kan hitta inspiration och skriva saker igen, random saker lär det bli då förmodligen. Film och musik kanske det blir en del men om jag hittar någon slags ambitions-rush så finns ju chansen att jag kör denna och min film/musik-blogg parallelt. Men nä nu ska vi inte ta i för mycket det här är ju trots allt mest ett inlägg jag skriver efter några öl och med en överhängande ovilja av att inte sova.
Ok för att inte ha någon aning om varför jag skriver här så blev det trots allt ett ganska långt inlägg. Nu ska jag nog sova på saken och se om det här var en onödig idé som ingen kommer veta av eller om jag gör någonting av det hela.

Sov gott!