I've got a confession to make

Alttså egentligen vet jag inte om jag ska skriva det här men...

...Jag gillar faktiskt Justin Timberlakes senaste låt My Love. I vanliga fall hatar jag honom och hans musik men jag kan inte motstå denna låt av nån anledning.

Nej nu måste jag lyssna lite på The Blood Brothers, det kanske får mig att komma över detta.

1-0

Ja de vart ju vinst till slut. Pablo Piñones-Arce gjorde målet med ett liknande långskott som mot Elfsborg. De är ju sannslöst att han inte får nåt nytt kontrakt.
Nu är de ju bara å knäcka Öster så är 4:e platsen säkrad. Men viktigast är förstås att Elfsborg vinner mot Djurgården så att Solnalaget inte tar guldet

Årets sista match på Söderstadion

Hamamrby-Gefle om en halvtimme är nästsista matchen för den här något sorgliga Hammarby-säsong. Ledning innan VM sen Såldes Runström. Halva truppen skadas framförallt båda innermittfältarna Jensen/Andersson. Sen att det fanns nötter på läktaren som tyckte Bajen behövde förstärkning mot Djurgårn (vilket dom iofs behövde) gjorde ju inte saken bättre, snarare 3 poäng sämre. Men förhoppningsvis kan Bajen knipa 4:e platsen iaf. Gefle hemma och Öster borta borde funka.

Kommande filmer

Det är en hel del filmer på gån som ska bli intressanta å se. Till att börja med två som kanske inte är så bra men fan så roliga:

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan - En film med Borat, behöver det sägas nåt mer (3 November)

Tenacious D in 'The Pick of Destiny' - Jack Black och Kyle Gass är tillsammans världens bästa band...enligt dom själv

Också några andra filmer:

The Departed - Martin Scorseses remake på den undarbara Hong Kong-action filmen Infernal Affairs. Handlar om en polis som infiltrerar maffian och en från maffian som infiltrerar polisen. Är inte så mycket för remakes egentligen men man måste ju ändå se den här med tanke på all bra kritik den fått (25 December)

The Prestige - Efter Christopher Nolans mästerverk Memento hade jag stora förhoppningar på honom inför Batman Begins men jag vart lite besviken. Nu är en ny film på gång. The Prestige handlar om två magiker som har en rivalitet som blir mer och mer våldsam. Precis som Memento så bygger den på en bok av Christophers bror Jonathan. (12 Januari)

There Will Be Blood - Världens bästa regissör just nu Paul Thomas Anderson har gjort filmer som Magnolia (min absoluta favorit) och Boogie Nights. Nu håller han på med en ny film med Daniel Day Lewis i huvudrollen (2007)

Synecdoche, New York - En annan favorit är Charlie Kaufman (Adaptation, Being John Malkovich) som gör regidebut med denna film. Phillip Seymour Hoffman spelar en pjäsförfattare som har skrivbekymmer och kärleksbekymmer (2007)

Zodiac -Ytterliggare en favorit hos mig, David Fincher (Seven, Fight Club), har gjort en ny film som handlar om en serimördare i San Francisco på 60-70-talet. Based on a true story. (början av nästa år)

Fula, skitiga & elaka

Det vart inte The Constant Gardener utan en Italiensk komedi från 1976 vid namn Fula, Skitiga & Elaka. Den handlar om Giacinto och hans familj som består av ungefär 20 personer. dom bor i ett litet ruckel utanför Rom och försörjer sig som väskryckare och horor. Giacinto är en gammal gnidig gubbe, han sitter på massa stålar men vägrar att dela med sig till familjen som i sin tur gör allt för att lägga vantarna på pengarna.
Fula, Skitiga & Elaka är helt bisarr på ett härligt sätt, och det är ju nåt med griniga gubbar som är sannslöst roligt, men ibland blir det lite för mycket. Filmen är lite som en italiensk Kusturica-film (även om den kom före honom) Men Kustruica har i regel en härlig balans på nåt sätt bland alla bisarra inslag. Jaja overall en rätt skoj film. 3 av 5 i betyg


PS. Jag kommer skriva såna här smårecensioner av filmer jag ser när jag orkar

Nu är det nära

Snart, närmare bestämt om en vecka, börjar 3:e säsongen av världens bästa TV-serie genom tiderna; Arrested Development. Håller på att se igenom dom två första säsongerna innan den avslutande säsongen börjar på TV4, måndag 6:e November 23:30. Jag kan knappt bärga mig.

Nä nu ska jag dunka in Die Hard i DVD:n, gräva ner näven i chipspåsen. Yippikaye motherfucker så kanske poletten trillar ner.

PS 1 Det där sista är från "Mammas nya kille" ett underbart humorprogramm på P3 på söndagar.

PS 2 Byt ut Die HArd mot en annan film, kanske The Constant Gardener.


Veckans låt v.44

i och med att bloggen har gjort comeback så är Veckans låt också tillbaka. Så Veckans låt är:

The Mars Volta - Meccamputechture

2or

Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall
Nebula - Between Time
At The Drive-In - A Devil Among The Tailors

WTF!?

Vad är detta? Ett inlägg i ostns blogg? Jo så är det, tänkte försöka dra igång bloggen igen. Funderade på att starta en ny nånstans först men eftersom den här fans kvar så vart jag plötsligt rätt lat och fortsatte här i stället.

Såg att det var lite drygt ett halvår sen som jag skrev senaste inlägget så jag tänkte sammanfatta detta halvår ganska snabbt:

*Har fyllt 20 år (maj)
*Var på Metallica i Estland i juni, grymmt som fan, framförallt Fade To Black och Orion
*Fotbolls-VM (oj vad längesen det känns) Hejade på Italien efter kvartsfinalen så jag fick som jag ville till slut. GLI AZZURRI!!
*Har börjat plugga igen. Medieutbildning i Övik.
*Har utökat min DVD-samling ganska mycket. Har nu ca 170 filmer + ca 20 Tv-serie-boxar
*Köpt en bas. Har spelat i ca en månad och börjar kunna en del låtar nu bl a For Whom The Bell Tolls
*Köpt en ny mobil som man kan ha en massa musik på
*Fått ett nytt favoritband: The Mars Volta. Bättre grupp finns inte. Lyssnar även på At The Drive-In
*Blivit moderator på ett forum
*Blivit moderat (visste inte vad jag skulle rösta på men diverse internettest styrde mig mot höger)

Ja de är de jag kommer på. Men let's leave the past behind us and look forward. Ska bli kul att se hur länge jag håller bloggen vid liv den här gången.