Intervju på hög nivå

Det är inget nytt att SVT sportens Peter Jonsson är riktigt usel på att intervjua folk, alltså killen frågar intervju-objektet hur det känns tre gånger per intervju ändå får han vara programledare under Skid-VM i Japan. Hur som helst en intervju han gjorde idag tog fan priset. Det snöade tydligen nå jävulskt under dagens tävling och då frågade han Johan Olsson efteråt:

"Hur känns det inför det du har varit med om?"

Den frågan e ju liksom inte rätt på nåt sätt. "Inför" och "det du varit med om" i samma fråga. Nä, back to journalistschool, Peter.


Release the fucken album, allready

På Queens of the Stone Age's hemsida har dom släppt en liten video från deras studio när dom spelar in nya albumet. Sista typ 5-10 sekunderna består av vad jag förmodar och hoppas är en färdig låt från kommande Era Vulgaris. Det lät iaf jäkligt bra.

reflektion på Oscar 07

Jag skippade att se Oscars-galan i år men man kan ju inte komma ifrån galan ändå. Kvällens vinnare vart ju Martin Scorsese med bl a bästa film, regi och manus för sin film The Departed. Bland dom nominerade så är The Departed faktiskt den ända jag sett men jag tycker inte den är så pass bra att den ska vinna "bästa film". Samtidigt är det ju inte alls överraskande, jag menar akademin kan ju inte skita i Scorsese hur länge som helst och då är de ju bättre han får för denna film än någon halvtaskig rulle han kommer med sen eller att han får nöja sig med en heders-oscar eller nåt, hypotetiskt jag vet men ändå.
Annars då, som sagt så har jag nästan inte sett några nya filmer så de e ju lite svårt å avgöra om rätt vann å så men Forest Whitaker vinst i huvdrolls-kategorin för sin tolkning av Idi Amin känns välförtjänt. De klipp jag sett från filmen är ruskigt bra iaf.
Nu gäller det att kolla in lite filmer från de gångna året framförallt ska jag sikta in mig på dom mexikanska filmerna, alltså dom som är gjorda av dom mexikanska regissörerna Guillermo del Toro, Afonso Cuaron och Alejandro Gonzales Inarritu (Pan's Labyrinth, Children of Men respektive Babel). JAg får återkomma när jag sett nån av dom.

When we start to rock we never want to stop again

Vilken tur att man förhandsbokade säger jag bara. Biljetterna till Metallica's spelning den 12/7 tog nämligen slut på 45 minuter (andra uppgifter säger tom 15 minuter) och det hade väl varit hopplöst att försöka få tag på nån biljett under den korta tiden. Dessutom märkte jag att priserna på andrahands-biljett-sajterna där man kunder förboka har ökat till mer än det dubbla jämfört med vad jag köpte dom för. Nu är det bara att vänta på att biljetten kommer i postlådan snart.

Veckans låt v.9

And the oscar for best song this week goes to...

Metallica - The Unnamed Feeling (remastered)

other nominees:

Helmet - Unsung
New Keepers of the Watertowers - Giant Subway Beast!
Queens of the Stone Age - Regular John
Tool - The Pot

The horsemen are drawing nearer (biljett fixad)

I've gone on and on about Metallica's konsert, jag vet, men det är ju inte alltid dom kommer hit till Sverige. Därför har jag redan fixat biffen. Jag har nämligen förhandsbokat ståplatsbiljett till Metallica på sthlm:s stadion den 12e juli. Men smakar det så kostar det. Fick betala ca 450 spänn mer än vad den skulle kostat i vanliga fall, men de är de värt för jag "är garanterad biljett till föreställningen!" som det i stod i min beställnings-bekräftelse. Och skulle man inte få tag på biljetter på måndag så får man punga ut ytterligare 500 eller mer för biljetter på blocket.se.
Så just nu har jag en lite konstig känsla jag har, jag har inte riktigt fattat än att jag har en biljett till konserten, de kom liksom lite hastigt å lustigt (mer lustigt än hastigt iofs) men medans jag smälter detta så fortsätter mitt Metallica-Maraton med:

I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true

Metallica-maraton

För att ladda upp och kanske för att få lite tur på måndag så håller jag på å lyssnar igenom Metallica's diskografi. Försökte för ett tag sen men kom inte igenom hela då men nu jäklar. Har kommit till ...And Justice For All som trots den taskiga mixen där basen försvunnit nånstans långt borta ändå är bästa skivan efter Master of Puppets och Ride the Lightning. Låten som spelas just i detta nu är Eye of the Beholder, en bortglömd, underskattad och fantastisk låt.

Freedom of choice is made for you my friend
Freedom of speech is words that they will bend
Freedom with their exception

The boys are back in town, for real

Nu är det officiellt. Metallica kommer till Stockholm 12:e juli. Stadion ska dom spela på vilket innebär färre platser än Ullevi vilket innebär att man måste vara snabb på måndag när biljetterna släpps. Annars blir det blocket som gäller för biljetter.
Senast Tallica va i STHLM var 99 å då va jag där också och nu åtta år senare måste jag åka dit igen. Får nog skippa Hultsfred i år också, dom har ju inte fått dit nåt jätte-roliga band än så länge men om Mars Volta skulle få för sig å komma dit då blir det svårt att bestämma sig.


En glad överraskning

Dom bästa överraskningarna är dom glada överraskningarna och den bästa glada överraskningen är när man upptäcker att man har mer pengar på kontot än vad man tror. Detta hände idag. Jag hade inte gjort ett kontouttag sedan typ innan jul eller nåt och pga ihärdigt festande och andra sätt att spendera pengarna trodde jag att jag inte hade speciellt mycket att leka på tills studiebidraget denna helg. Idag skulle jag dock ta ut pengar och fick en chock när jag tittade på minneslappen. Jag hade typ 4 gånger så mycket pengar än vad det "borde" vara. Jag kollade t o m kortet för att se så jag inte hade fått tag på någon annans kort som mot förmodan skulle ha samma pinkod som mig, den teorin sprack. Däremot sprack mitt bankkort för ett tag sen så jag måste in på banken å fixa nytt och då ska jag dubbel-checka mitt saldo för jag tror fortfarande inte riktigt det stämmer. Gör det det så ska jag fira me en eller två DVD-filmer.

Sick of the Studio 07

Mycket Metallica-snack den senaste tiden, kan bero på att jag försöker få bort schlager från hjärnan eller så beror det på att dom har en ny turné och skiva på gång. Senaste nytt från metallica.com är att en spelning i Wien är klar. Bästa med den nyheten var att dom även räknade bort flesta länderna i mellan-Europa som dom inte ska till vilket öppnar ännu mer för ett besök i Sverige. Läste tidigare en turné-lista på ett forum, innan det hade kommit några turné-datum på officiella sidan, där Sverige var med (den 12:e juli) och även dom datum som sedan har blivit bekräftade av Metallica själv. Dessutom känner jag en som känner nån som känner nån om jobbar på Globen som sagt att det var så gott som klart med en spelning i Globen i sommar. Metallica.com skulle meddela fler shower denna vecka så det är ju bara att vänta och hoppas.

Era Vulgaris

Enligt Queens of the Stone Age's hemsida så är den info som jag skrev tidigare om deras nya skiva inte mycket att hänga i julgranen. Men förutom att dementera dom uppgifterna så kom det även ny, riktig, info om QOTSA's kommande album.
Det heter Era Vulgaris (som betyder "Common Era") och kommer släppas i juni. Några möjliga låtitlar är:

Into the Hollow
Sick, Sick, Sick
Misfit Love
Battery Acid

St. Angrier

Hittade en remastrad verision av Metallica's senaste skiva St. Anger (som jag tycker får onödigt mycket skäll från många håll) på ett metallica-forum. Elelr de var inte hela skivan utan bara 7 av låtarna: Frantic, St. Anger, Some Kind Of Monster, Shoot Me Again, Sweet Amber, The Unnamed Feeling, All Within My Hands. Det som har ändrats (jag vet inte vem som har ändrat) på dessa låtar är att det bland annat har lagts till solon på en del låtar, ändrats lite i ordningen på verser å refränger och det förekommer även lite nya arrangemang på några låtar.
Den låt som funkar bäst är The Unnamed Feeling som i grunden är en underbar låt och som remastrad, där den bl a fått stråkar i refrängen, är ännu mer underbar. Även St. Anger och Sweet Amber funkar mycket bra och solot i Shoot Me Again är riktigt nice.


Sista schlager inlägget på ett bra tag

Tänkte bara följa upp lite efter helgens schlager-deltävling här i övik. Dom fem låtar som det stod mellan till slut var dom fem jag trodde på också och som jag skrev tidigare så tyckte jag Sebastian hade bästa låten och mycket riktigt så gick han vidare till finalen. Att Måns gjorde honom sällskap var lite mer oväntat, trodde han kunde knipa en andra chansen-plats men inget mer. Men samtidigt så har ju massa folk ringt å röstat på honom i både Idol och Let's Dance så de va väl inte så konstigt ändå. Då var det ju egentligen mer överraskande att Magnus Karlsson (är det C eller K?) inte ens nådde andra chansen, hans låt var värd ett bättre schlager-öde.

Jaja nu blir det schlager-fritt ett tag framöver, känns som jag verkligen fått mer än tillräckligt under helgen.

Veckans låt v.8

This weeks number one:

Smashing Pumpkins - Disarm

delad 2a:

Joy Division - Love Will Tear Us Apart
Tool - H.
Mastodon - Colony of Birchmen
The Mars Volta - Miranda, That Ghost Just Isn't Holy Anymore

Inte bara schlager

Före och efter gårdagens genrep var det partaj (vilket innebar att jag kollade ett genrep salongsberusad och ett bakis) å de va la rätt skoj, förfesten började typ kl halv 4 på eftermiddagen å efterfesten va väl slut typ halv 4 på natten så de va nästan 12 timmars party. Några roliga incidenter: tydligen skojbråkade jag väldigt realistiskt med Oscar the allmighty (har inget minne av det), Elin ramlade när hon skulle dansa och ramlade sen likadant när hon skulle visa hur hon gjorde när ramlade, En kille som gick i ettan när jag gick i trean på gymnasiet kom ihåg mig som "bäst på skolan" på Fussbal (alltså bordsfotboll) he made my day totally, två killar som var 6 år äldre än mig börja snacka me mig på taskig engelska (vet inte om dom försökte låtsas vara engelsmän eller) efter att jag synade deras bluff börja dom snacka om att jag skulle fortsätta me min stil för dom diggade den sen drog dom, skumma typer de där.
Anyways nu är det snart fest igen hemma hos mig måste börja förbereda

Schlager helg

Melodifestivalen del 3 äger alltså rum ikväll här i övik och som jag skrev tidigare så var jag och kollade på både gårdagens och dagens genrep. Det var ganska fascinerande å se hur allt funkar som egentligen, fast massa kameramän som springer på scen och kamerakranar som flyger omkring gör ju att det egentligen inte precis är nån bra live-upplevelse utan enbart gjort för TV, därför är det ju egentligen ultimata att gå på nåt av genrepen och sen se själva tävlingen på TV. Iofs gör det ju inte så mycket att kameror är ivägen för kvalitén på artisterna går ju att diskutera. Bästa låten tyckte jag och många med mig att Sebastian hade, att vi hörde den typ 4-5 gånger i torsdags kan ju ha lite med saken å göra men... Utöver det tror jag att Magnus Karlsson (låten växte från fredag till lördag) och Nanne Grönwall (ingen bra låt men Nanne är Nanne) blir farliga.
Bäst av alla är ändå Kristian Luuk så klart. Han drog vissa skämt som var helt underbara och håll utkik efter Finlands-sketchen ikväll säger jag bara. Jag vet inte om alla  "genreps-skämt" kommer med i kvällens direktsändning så här kommer några från idag

"här tänkte vi ha ett inslag om när Aktuellts inrikes-reporter KG Bergstrand testar knark men vi fick skippa det"

"Jag känner mig lite sliten idag, jag var med Foppa hela natten och vaknade med en susp i munnen"

btw, håll öronen öppna efter mina applåder dom spelade nämligen in några grejer som ska användas i kvällens direktsändning.

genrep x 2, orka main event

Ikväll ska jag på melodifestivalens genrep #1 och imorrn ska jag på melodifestivalens genrep #2. Why this sudden interest av detta överdrivna jippo? Well, som jag skrev tidigare så var vi på studiebesök igår och fick se hur allt gick till som, mäktigt mycket teknik, anyhoo under studiebesöket blev våran klass inbjuden till genrepet på lördag (300 spänn kostar dom biljetterna!) och va fan gratis e gott. Sen visade det sig att det skulle bli fest ikväll med några klasskamrater och då ingick genrepet ikväll. Man kunde vinna biljetter på nåt enkelt sätt i våran klass men det hade jag missat men som tur var fick jag biljett (som "bara" kostar 200 spänn) av en som inte skulle gå, som sagt gratis e gott. Nu blir det alttså genrep två dagar i rad (vet inte om jag kommer se mainevent på TV ens) och dessutom fest två dagar i rad. Imorrn är de avskedsfest för två gamla klasskompisar som ska till Jamaica, Peru och whatnot i ett gäng månader. Jag är bara aningens avundsjuk.

Studiebesök

Ska snart iväg på studiebesök i Swedbank Arena där 3:e deltävlingen av Melodifestivalen ska äga rum på lördag. Vi ska få se hur produktionen går till å så, förhoppningsvis får jag träffa min idol, nä inte Idol-Sebastian utan produktionsledaren eller vad han är, den stora killen med halvlångt blont hår och glasögon som alltid håller koll på allt och brukar skymtas i TV på såna här större tillställningar. Ok han är inte min idol men han är cool iaf.

Idag är det onsdag

och tydligen är det Alla hjärtans dag också, känns ganska överreklamerat om du frågar mig (ok jag är singel but that's not the point). Såg att man kunde skicka en Valentine-hälsinng via aftonbladet.se, vilken underbar idé, varför skicka ett vanligt SMS till nån man tycker om när man kan låta aftonbladet göra det för 30 spänn. By the way I was being sarcastic.


3 "love"-låtar dagen till ära

The Blood Brothers - Love Rhymes With Hideous Car Wreck
Joy Division - Love Will Tear Us Apart
The Raveonettes - Love In A Trashcan


Veckans låt v.7

Veckans låt är

Metallica - Ecstacy of Gold (Tribute to Morricone)

"secondably"

At the Drive-In - Communication Drive-In
Eagles of Death Metal - I Gotta Feeling (Just Nineteen)
Queens of the Stone Age - Long Slow Goodbye
Pink Floyd - Wish you Were Here

tröttsam sjukdom (happy 1000)

Har varit sjuk i en vecka nu och jag börjar bli ganska less. Tänkte gå på skolan idag men då fick jag sån jävulsk hosta i natt så jag tyckte det verkade onödigt att göra saker värre idag.
In other news, försöker febrilt börja spela dataspel på riktigt igen, det var längesen jag spelade nåt spel ordentligt. Försökte först med spelen jag har utan resultat så nu laddar jag hem Star Wars: Knights of the Old Republic 2 och hoppas att det ska ge resultat. Speaking of which, håller på å se igenom hela Star Wars-sagan från början till slut. JAg har nu kommit till Episode 5: The Empire Strikes Back för övrigt den bästa i serien. Mina betyg på filmerna (skala 1-10) med Episode 1 först: 6, 7, 8, 9, 10, 9.
Utöver detta så har min far åkt till vm i åre för å checka läget så jag är ensam hemma hela veckan and I feel fine.

Oh and by the way, har precis kommit upp till 1000 unika besökare på bloggen


The boys are back in town

"The boys" i den meningen är Metallica. Vilken "town" det blir är dock ännu oklart men enligt metallica.com så tänker the good ol 'Tallica-boys ge sig ut på en ny Europeisk Escape-turné i sommar för andra året i rad. Tydligen så tänker dom besöka dom länder dom inte hann med ifjol. Detta medför ju en, förhoppningsvis, bra nyhet och en, inte nödvändigtvis, dålig nyhet. Den bra: Dom va ju inte i Sverige ifjol och det är ju verkligen inte omöjlligt att dom kommer (dom hintade om Danmark och Belgien i meddelandet). Den dåliga: Albumet, som ska börja spelas in 12: e Mars, släpps kanske lite senare än nu i höst, men det är ju inte säkert att det blir så. Jaja nu gäller det bara att hålla utkik efter fler Metallica-back-to-Europe-news. Tills vidare får man åka å se In Flames i umeå i mars (inte bestämmt än men förmodligen)

Stand-up comedy

2:an verkar köra nån typ av ståupp-tema på torsdagar. Förra veckan var det Eddie Izzard och i går (eller förrgår, kl e ju 3...and I feel fine) var det en kille som hette Bill Bailey. Han var helt underbar. En engelsk hippie med långt hår och flint (underbar kombo, måste skaffa när jag blir stor) och som älskar Metallica. Anyways han gick på om det mesta som typ Sagan om Ringen, att simma med delfiner, LSD, Marilyn Manson. Bill är också en skicklig musiker och spelar egenskrivna, komiska, låtar mellan snacket.

Här är några höjdpunkter

Things to do before we die - Bill spinner vidare på faktumet att "Simma med delfiner" är nummer ett bland saker folk vill göra innan man dör

U2 - Bill tycker att U2 bara har ett sound och visar hur ett det går till när dom får ett tekniskt fel live.

Australia - Bill snackar om att dom frågar om man har jord, mossa eller bin på sig när man kommer till Australien.

NES-music is the only music

Har precis laddat hem "Best of Nintendo Music 1 & 2" som totalt innehåller drygt 100 av dom bästa låtarna från den absolut bästa spelkonsolen, Nintendo 8-bit. Här finns alla klassiska låtar från spel som Zelda, Super Mario, Mega Man men även lite mer bortglömmda låtar från spel som Goonies 2, Wrecking Crew och Clu Clu Land. Nostalgi är underbart

Heroes

Såg nyss premiären av den hyllade serien Heroes på Canal + (thank god för reklamfria kanaler) och jag kan väl säga att det var väl en helt ok start. Ingen "wow"-upplevelse men jag kommer nog se några avsnitt till å se om den är värd att följa.
Heroes handlar, som en del kanske vet, om helt vanliga människor som börjar inse att dom har superkrafter (en är osårbar, en kan flyga, en kan teleportera sig osv). Det är en ganska smart idé att man berättar om vanliga människor som får krafter än att det är nån snubbe i röd mantel från nån annan planet som ska rädda världen.
Mina reflektioner på pilot-avsnittet då? ganska rörigt faktiskt. Eller inte rörigt men det var lite för många karaktärer för att man skulle fastna för nån. Mest Intressant så här långt är iaf knarkaren som kan se in i framtiden. Dessutom är Hayden Panettiere, som spelar en ung osårbar tjej, mighty fine.

And so it's complete

Idag kom den äntligen i brevlådan, visserligen en dag för tidigt men jag e inte den som klagara, Tredje säsongen av världens bästa TV-serie Arrested Development. Därmed är min AD-samling komplett eftersom serien blev nedlagd efter den tredje säsongen vilket är både bra å dåligt. Bra för att serien inte hann bli ointressant och dåligt för att man förstås velat se mer av familjen Bluth

Utöver detta har jag även köpt
Out of Sight och Sling Blade på DVD

Allvarligt talat; Saltön

Jag är väl inte helt fel ute när jag säger att svneska dramaserien Saltön är populär? Jag har väldigt svårt att förstå hur de kan komma sig. Till att börja med; storyn. Nu har jag ju inte följt serien slaviskt, bara sett delar av vissa program, men jag har förstått att den handlar om vanliga människor på en ö och deras relationer och whatnot, inget märkvärdigt med andra ord. Såna serier blir lätt ointressanta om den inte innehåller bra manus å skådespel. Saltön har varken eller. Manuset är stundtals riktigt pinsamt vilket inte gör det lätt för skådespelarna vars insatser är genomgående usla och på vissa håll förskräckliga, horribla, hemska.. ja vad ni vill.
Vad vill jag me detta inlägg då? jo jag skulle vara tacksam om nån kunde berätta vad som gör serien så populär när den inte håller högre klass en vanlig såpopera. Visst såpor var/är också populära men det känns som folk är medvetna om att dom är usla iaf.

Veckans låt v.6

The Mars Volta - Cassandra Gemini

delad tvåa

The Ghosts of Verona - The Summer of our Discontent
Pink Floyd - Wish You Were Here
At the Drive-In - Chanbara
Queens of the Stone Age - Little Sister

2 dagar senare...

Nu är de måndag igen och här sitter man i skolan förkyld som fan, jag skyller på lördagen. Speaking of which, efter lördagen och den senaste tidens fester har jag bestämmt mig för att bli nykterist. Åtminstone i 12 dagar. Jag ska åtminstone ta det lugnt i helgen, det känns som de kan behövas. Come to think of it, man kanske ska bli helnykterist. Visst, man (åtminstone jag) har roligare med alkohol i kroppen oavsett vad folk säger och jag kan leva med några blackouts och även eventuella bakfyllor men det jobbiga är den ångest och paranoida känsla att man med största säkerhet gjort ett complete ass av sig sjäv jag brukar få dagen efter. But than again, de e fan värt det. Huvudsaken man har roligt.

Fylleblogg (Hellraiser)

Å fy fan, utgång idag igen å de va inte en av mina bästa kvällar. Va väl helt ok tills en bartender (hon måste fan varit ute efter å sätta dit mig) frågade om nån ville ha en Hellraiser jag hakade på å de va mitt livs kanske största misstag, iaf mitt största krogmisstag. enligt länken så ska de va 15 ml vodka & 15 ml tabasco men alltså jag lovar i den 6:a shot som jag fick va fan två tredjedelar tabasco och resten vodka. Gissa om jag var wasted sen. Gick å spydde på toan in front of P-Å Skröder sen (typ halva modo va ute) efter de va jag hyffsat pigg förutom att tabascon brännde som fan i typ 1 ½ timme. Anyhoo sen vart Mickey D's och där fanns Per Svartvadet som senare när jag skulle från Donalds höll uppe dörren åt mig (vilken gentleman). Anyhoo nu är jag hemma med en erfarenhet rikare; drick akdrig Hellraiser.

Fylle-videos

Om ni vill se lite videos från den senaste veckans fester så rekommenderar jag Dennis blogg

late-90's i kubik

dramaserien Felcity är på TV i bakgrunden. Den serien är från 98 och det märks. Den fullkomligt skriker ut sent nittiotal. Det räcker med att kolla på vinjetten, massa svartvita stillbilder som klippts ihop kan de bli mer 98?


Sir Lord Baron von Vaderham

Såg slutet på Eddie Izzard's show som gick på 2an nyss. Han är lite obehaglig att kolla på (transvestiter är obehagliga) men den sista biten han körde var underbar. Han snackade om en cafeteria på the Deathstar från Star Wars och Darrth Vader skulle beställa mat....Watch for yourself, bloody brilliant.

Eddie Izzard

Dazed & Confused

ojojoj, 3 fester på 6 dagar = schliten som bara den. Senaste festen var, som ni som läst tidigare redan förstått, i går och den gick inte av för hackor. På förfesten ägde jag alla på Musik-buzz, och efter det så vart det o'learys och väl där så vart det väl åtminstone en för mycket. Eller egentligen inte men jag hade nog klarat mig lika bra utan den sista. Anyhoo, pricken över i:et var ändå efterfesten. Först Singstar (där jag också ägde alla) sen makaroner & korv (tack elin) och efter det var det dags för "Elins drinkskola, del 2". Del 2 innebar att jag hittade slutet på min drink från förfesten som jag inte hann dricka upp, den skulle jag nu svepa, kl var väl 20 över 2 eller så. När jag efter många om och men fick i mig drinken sa Elin "jag skulle fan spytt" varpå jag svarade "men inte jag. Sån är jag, jag spyr inte". Efter det yttrade jag mig några andra bevingade ord men det hade jag tydligen redan skrivit om i natt.
Anyways, nu blir det nog lugnt ett tag, eller åtminstone till imorrn då är det väl inte omöjligt att det blir fest igen. Å hemska tanke, men det är huvudsaken man har roligt

Dagens citatt # 2

Skrev nyss en arg synpunkt, med mycket kärlek, till SJ:s hemsida. Det löd så här:

För någon vecka sen började en reklamkampanj "95". Jag trodde det skulle va en kampanj för något nytt och spännande men icke då. Det var för eran nya resepriser mellan GBG-STHLM för 95:-
Anyhoo det var en bra kampanj egentligen men det var förjävla trist atat det var SJ:s kampanj

PS 1: Kan ni skicka en rkmacka som plåster på såren, det skulle vara jävligt gott just nu.

PS 2: Jag skulle vilja avsluta med ett citatt: "Fan vad släckt det blev här"

PS 3: Jag skulle vilja hälsa till mamma & pappa.

PS 4: Jag hoppas som fan att ni svara på denna seriösa synpunkt

Peace Out

Tack på förhud

MVH

"Arg men ändå lättad och hyffsat ägd"

Dagens citatt (2 t:n ftw (fylleblogg ftw as well))

Dagens citatt eller, snarare nattens citatt klockan är nämligen över halv 3 på natten och jag har supit som fan, Dennis släkte lampan och jag yttrade mig efter några "återställare": "Fan va släkt det vart"


Anyhoo, nåån fyllde år idag därför vart de fest på olearys, massa sprit å annat smått å gott.

Anyways...  Whatever...... Peace out