Dö, snö!

Först är man nere i Stockholm en vecka, massa plusgrader och överlag rätt soligt, våren är på gång. Sen kommer man hem till snö, halka å slask. Kunde det inte vara vinter för någon månad sen så behöver det väl inte va det nu heller.

Veckans Youtube v.9

Från måndageg: 3's & 7's och en vakt som blir ägd av Josh. Enjoy.


Kvällen i förrgår var...

...underbar, ösig, svettig men framförallt var det jävla bra.
nån gång mellan 17 och 18 tog vi oss till Globen-området för att ställa oss i den kyliga kön till Annexet och Queens of the Stone Age. Vi kom långt fram i kön trots att vi var rätt sena och sen efter att ha lämnat in jackan i garderoben så kom vi in till arenan och satte oss bakom ett gäng småpojkar som var längst fram vid staketet. När förbandet drog igång så var det inga problem för mig att ta mig längst fram och inom kort hade jag även Karin vid min sida.
Förbandet ja. Biffy Clyro var verkligen perfekt som förband. Jag har lyssnat en del på dom sen jag fick reda på att dom skulle spela före QOTSA och jag tycker dom är riktigt bra. Dom spelade inte min favorit-låt igår men dom öste på bra och spelade i precis rätt längd, varken för länge eller kort vilket lätt kan hända med förband.
Sen när dom var klar och nån typ av kristallkronor vecklades ut så entrade huvudakten scenen, coola som alltid med röd-svart färgtema på kläderna, och drog igång Monsters in the Parasol. Sen bara fortsatte det.
Josh öste på och dansade i sin något speciella stil, man fick även en dos av hans härliga humor när han skällde lite på en vakt (håll koll på denna blogg imorrn för video). Michael var grym på basen å rockade loss ordentligt. Troy var som alltid lika cool och stiligt klädd. Dean satt mest vid sin synt och...satt. Joey såg jag inte mycket av pga den onödigt höga scenen plus en massa stärkare men det jag såg var awesome.
20 låtar spelades och det var rätt jämnt fördelat över albumen; en från första, fyra från R, sex från songs for the deaf, fyra från lullabies och fem från senaste Era Vulgaris.
väldig svårt att välja bästa låtarna men några var Burn the Witch, Feelgood Hit of the Summer, Walking on the Sidewalk, In the Fade, Go with the Flow, Little Sister, 3's & 7's och extranummren. Första var Millionare där Josh spelade sönder en sträng nästan direkt men körde på ändå och sen Song for the Dead som avslutning, den låt jag såg fram emot mest och som verkligen levde upp till mina förväntningar.
Det är omöjligt att jämföra och bestämma vilken av denna och Mars Volta-spelningen som var bäst dom var helt enkelt så olika. Mars Volta var 2 och en halv timmes njutning. QOTSA var 2 timmars (eller hur länge dom nu spelade) ös. Kort sagt två jäkligt bra spelningar.

Setlist:

Monsters in the Parasol
Hangin' Tree
Turning on the Screw
Burn the Witch
Misfit Love
Feel Good Hit of the Summer
Sick, Sick, Sick
Walking on the Sidewalk
Go With the Flow
Somone's in the Wolf
I Wanna Make It Wit Chu
In the Fade
Little Sister
Tangled up in Plaid
I Think I Lost My Headache
Do It Again
3's and 7's
First It Giveth
Millionaire
Song for the Dead

Veckans låt v.9

Nyligen hemkommen från Stockholmsresa och det blir mer om den plus QOTSA imorrn tror jag. Här kommer iaf Veckans låt starkt influerad av senaste veckans konserter och det blir faktiskt en delad etta:

The Mars Volta - Ouroborous
Queens of the Stone Age - Song for the Dead

2or

The Mars Volta - Roulette Dares (The Haunt Of)
Queens of the Stone Age - Little Sister
The Mars Volta - Ilyena
Queens of the Stone Age - I Wanna Make It Wit Chu


Mest spelade v.8 (ja de hann ju inte bli så mycket)

1. The Mars Volta   22
2. Queens of the Stone Age   3
3. Ett antal artister   1

Totalt 43 låtar fördelat på 20 artister


Bollen tillbaka till WTAI

Väcktes imorse av ett samtal från min älskade med ett beslutssvårighetsframkallande besked: Queens of the Stone Age kommer till en-dags-festivalen Where The Action Is, festivalen som krockar med Hultsfred. Som jag tidigare nämnt så var WTAI förstavalet från början när dom tidigt presenterade Foo Fighters men sen smällde Hultsfred till med Rage Against the Machine. Och nu, som sagt, så slog WTAI en lurig stoppboll i och med QOTSA, som jag för övrigt ska se på Annexet ikväll, och frågan är om Hultsfred hinner fram och få över bollen. Jag skulle verkligen vilja se RATM men tanken på Foo och Queens, Dave Grohl och Josh Homme, på samma scen under samma dag väcker härliga tankar på diverse collaborations. Man skulle ju kunna hoppas att Rage inte spelar sista dagen på Hultsfred, vilket är föga troligt, för då skulle man ju kunna åka dit ner en dag och sen upp till sthlm för vara där the action är. Jag får återkomma om den här saken helt enkelt.

Veckans Youtube v.8

En dag sent kommer här veckans klipp. Lite Cygnus-jam och Cedric-äventyr från onsdags-kvällen:


Kvällen igår var...

...magisk, underbar, stundtals helt urflippad men framförallt var det riktigt jävla bra.
Strax innan halv 6, 2 timmar innan konsertens början, kom vi till Cirkus för att köa till The Mars Volta. vi befarade att det skulle vara en del kö men det var väldigt lugnt i entrén. Strax innan 19 släppte dom in oss en bit på vägen, sen efter att jag och Dennis hade sneakat oss fram till en bra plats, Karin och hennes bror tog hand om garderoben så dom kom lite efter, så släpptes vi in till själva arenan. Det var inga som helst problem att få en plats längst fram vid staketet ungefär ett par meter från scenens mitt och strax efteråt kom även Karin fram till vårat ställe.
Efter några låtar och ca en halvtimmes försening så hörde man Ennio Morricones tema till Sergio Leones film För en handfull dollar i högtalarna och 8-mannabandet entrade scenen. Sen drog dom igång min favorit-låt Roulette Dares and all hell broke loose. Alla, eller åtmisntone majoriteten av bandet, fick frispel.
Man skulle kunna dela upp dom åtta killarna i Mars Volta i fyra grupper. Längst bak har vi rytmsektionen. Thomas Pridgen som nog är det grymmaste som suttit bakom ett trummset (Enligt både Aftonbladet och Expressen var han bäst på konserten och kalldes för övermänsklig och monster). Det var underbart att se Omar's breda leende av njutning när Thomas drog igenom ett trummsolo. Tillsammans där bak har han med sig Juan Alderete på bas som öste på som fan även om han bara höll sig till sin kvadratmeter och 10talet pedaler vid sidan om trummsetet. Hans basintro/solo på Day of the Baphomet var sinnessjukt.
På ena sidan av scenen fanns "ljud"-sektionen med alltid lika lugna men ändå coola Paul Hinojos (tidigare bassist i At the Drive-in, föregångaren till Volta) som funkar som sound-manipulator och andra-gitarrist. Andra parten, organisten Isaiah Ikey Owens, är raka motsatsen. Han ser ut som en smått överviktig Ray Charles på speed.
Sen på andra sidan har vi Marcel Rodriguez-Lopez och Adrian Terrazas-Gonzales och deras lekstuga. Dom hade typ 100 instrument (diverse blåsinstrument, maraccas av alla dess sorter, chimes, bongo-trummor, cowbell för att bara nämna några) som dom turades om att använda. Man kunde inte vända blicken från dom i 5 sekunder utan att dom hade nåt annat instrument när man tittade tillbaka.
Sen längst fram, eller rättare sagt över hela scenen, eller ännu mer exakt runt om i hela cirkus, så har vi frontfigurerna: Cedric Bixler-Zavala på sång och Omar Rodriguez-Lopez på gitarr. Cedric hade ungefär den energi som hans 153 koppar kaffe under konserten borde ge honom vilket nådde sin kulmen under den säkert 30-minuter långa verisionen av Cygnus...Vismund Cygnus. Under en jam-session i låten så började Cedric först att kasta ut en trummpinne till publiken strax efter tog han nästa grej han såg, nämligen en av Thomas cymbaler, och slåg sönder lite på scenen innan även den åkte ut i publiken. Medans roddare hade fullt upp med att försöka få tillbaka den så var Cedric påväg upp till sittplats-läktaren för att hälsa på lite fans, några mer våldsamt än andra tydligen. Efter lite titt-ut-lek med ett skynke på väg tillbaka till scenen så vart det klättring på stärkare tills han slutligen fann sig på scen igen och knöt ihop låten med resten av bandet.
Omar var nästan lika far-out som Cedric men han har ju ett band att tänka på också. Det var riktigt roligt hur han ibland, med ryggen mot publiken, verkligen dirigerade bandet, när dom skulle starta/stoppa jam-sessionerna och så. Han är ett sånt musikaliskt geni så det finns ju inte.
Bästa låtarna av dom 12 som kördes under den ca 2 och en halv timme långa konserten var enligt mig Roulette Dares, Goliath, Ilyena, Tetragrammaton och framförallt Ouroborous som för tillfället tagit över platsen som min favoritlåt. Sjukt bra låt som gjorde sig riktigt jävla bra live.
Trots en ömmande bröstkorg tack vare staketet så gör jag inget annat än att längta till Queens of the Stone Age på måndag och till nästa gång Mars Volta kommer till Sverige för se dom igen måste jag bara göra.

Setlisten från gårdagen:

Roulette Dares (The Haunt Of)
Viscera Eyes
Wax Simulacra
Goliath
Ouroborous
Tetragrammaton
Agadez
Cygnus...Vismund Cygnus
Drunkship of Lanterns
Ilyena
Meccamputechture
Day of the Baphomet


T(MV) minus 24 hrs

Imorrn vid den här tiden så är det dags för att komplettera things-to-do-before-I-die-listan. Kan inte fatta att jag ska se Cedric, Omar, Paul, Juan, Isaiah, Adrian, Thomas och Marcel live imorgon men det ska jag och det ska bli så jäkla underbart. och att jag sedan några dagar senare ska se Josh, Joey, Troy, Michael och Dean gör stockholms-resan inte ett dugg sämre. Buss härifrån 5.20 imorgon vilket innebär att det blir Call of Duty för hela slanten fram till dess för att sedan sova på resan. Efter det blir det incheckning på en båt.

Veckans låt v.8

8:e veckans låt är:

At the Drive-In - One Armed Scissor

veckans låt är inte:

Faces - Ooh La La
Rolling Stones - Ruby Tuesday
Queens of the Stone Age - I Wanna Make It Wit Chu
Fair To Midland - Kyla Cries Cologne


Mest lyssnade v.7

1. Ryan Adams   14
1. The Strokes   14
3. Faces   12
3. The Velvet Underground   12
5. Rage Agains The Machine   11
5. Tool   11

2 Biobesök senaste veckan

I söndags så var jag och Karin uppe i Umeå och när vi var där passade vi på att kolla in Roy Anderssons senaste film, Du Levande, på bio. Den var riktigt jäkla bra, precis i samma stil som Sånger Från Andra Våningen så om man gillar den så kommer man även gilla denna. Den är uppbyggd av 50 mer eller mindra statiska scener utan någon direkt handling. Mina favorit-scener är mattförsäljaren som har en dålig dag och billistens dröm om hur han blir dödsdömd efter att ha försökt sig på dra-bort-duken-under-porslinet-tricket.
Manuset är helt underbart, man kanske kan tro att det är väldigt djupt men egentligen är budskapet väldigt enkelt om man tänker lite, och scenerna är stundom komiska, stundom tragiska men oftast båda två. Och jag älskar Roy's speciella filmteknik med dom ytterst få kamerarörelserna och den grådisiga färgen som gör att han verkligen sticker ut bland andra filmare. Denna var väl värd alla priser på Guldbagge-galan.

Stark 8/10

image55

Sen igår så släpade jag och Karin med oss Dennis för att se Sweeney Todd: The Demon Barber Of Fleet Street. Skräckmusikalen av Tim Burton och med Johnny Depp som den mordiske barberaren. Jag är varken ett fan av musikaler eller av blodig skräck men jag gillade verkligen denna film. Kanske för att dom två genrerna slås ihop eller för att Tim Burton är så jäkla genialisk (förmodligen lite av varje). Filmen handlar om Benjamin Barker som kommer tillbaka till London som Sweeney Todd efter att ha varit till sjöss en massa år pga att han blev oskyldigt dömd av domare Turpin som egentligen bara var ute efter Todd's fru och nu vill Sweeney ha hämnd. Todd söker upp sin gamla salong som ligger ovanpå ett uselt bageri. Tillsammans börjar dom göra köttpajer av människokött från övervåningen där Todd skär halsen av sina kunder.
Framförallt är denna film jäkligt snyggt gjord i typisk Tim Burton-stil, mycket bra skådespel framförallt Depp, Alan Rickman som Turpin och inte minst Sacha Baron Cohen som italienaren Pirelli, även om man i stort sett satt och väntade på ett "It's nice" ala Borat.
Den blodiga delen vart aldrig för mycket tack vare musiken och musikaliska delen vart aldrig för mycket tack vare blodet. Perfekt balans i en riktigt bra film

8/10

image56


så jäkla nära nu

11 jävla dagar kvar tills man ska se Queens of the Stone Age i STHLM ochså här kan en setlist se ut:

Millionnaire
Feelgood Hit of the Summer
In the Fade
Hangin Tree
Go With the Flow
Do It Again
Tangled Up In Plaid
Burn the Witch
Little Sister
Infinity 
Turning on the Screw
Sick, sick, sick
Into the Hollow
Misfit Love
Make It Wit Chu
3s & 7's

Song for the Deaf
Song for the Dead


Veckans Youtube v.7

Kärleks-tema? Nej, nej. Veckans Youtube är ett efterlängtat klipp som äntligen lades upp igår av Dennis för allmän beskådning. Det är musikvideon som vi två och Johan&Tobbe gjorde på skolan för ett tag sen, Lego-stop-motion-videon alltså. Låten heter Eternity av ReinXeed och nu är det äntligen dags att säga; Titta och njut.


Valentins dag

Jag vill minas att mitt Alla-hjärtans-dag-inlägg från förra året var lite bittert. Jag är i år fortfarande aningens skeptisk till denna dagen av konstlad kärlek, men en sak jag har förstått i år är att den är betydligt trevligare att spendera tillsammans med någon man tycker otroligt mycket om. Så i år är jag inte lika bitter.

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only You

Älskar dig Karin


3 love-låtar dagen till ära

Yardbirds - For Your Love
The White Stripes - Fell in Love With a Girl
Led Zeppelin - Whole Lotta Love

7 timmar Ture

Senaste veckan så har hela Julkalendern från 1989 plöjts igenom. Det innebar lite drygt 7 timmar med Ture Sventon. uppdelat på 4 långfilmslånga avsnitt. Eftersom jag bara var 3 år när den gick som julkalender så kom jag inte ihåg så mycket, förutom delen när Ture är i London som jag sett vid senare tillfälle, men nu när jag sett igenom alltihop så måste jag säga att det är lätt den bästa julkalendern ever. Varför är det så bra? Svaret är enkelt; Helge Skoog som Ture Sventon. Han är helt lysande, antagligen det bästa han har gjort. Hans minspel och replik-leverering är helt outstanding, ingen kan se så nöjd ut eller så irriterad ut som Ture S. Men han är inte ensam, Johan Ulveson är klockren som Wille Vessla, Nils Moritz är härligt dryg som Herr Omar och Lena Nyman är väldigt söt som Sventons sekreterare Fröken Jansson. Sen är manuset fullständigt briljant. Bästa avsnittet är när Ture tar sig an ett fall som för honom till sin vän Omar i den Arabiska öknen, absoluta höjdpunkterna i avsnittet är när Ture knådar deg hos en bagare och när han på slutet blir irriterad över Omar's orolighet över en karavan som eventuellt är på väg mot hans semestertält varpå Ture surt slänger ur sig:

En karavan i öknen? klart det finns karavaner i öknen! Inte sett en öken utan karavan!

Köp eller hyr Ture på dvd det är verkligen värt det.

The battle of festivalerna

Stora kampen om festivalbesökare i sommar står mellan Hultsfred och Where the action is i Stockholm som krockar med varann 14 juni. Valet mellan dom två har varit självklart när WTAI har skyltat med Hives, Hellacopters och framförallt Foo Fighters. Nu är dock valet nästan ännu självklarare fast åt andra hållet. Till Hultsfred kommer nämligen *drumroll* RAGE AGAINST THE MACHINE. Sjukt jävla häftigt. Skulle ju verkligen inte ha något emot att se dom. Utöver detta har dom även bl a The Hives, Babyshambles, och Serj Tankian (SOAD-sångaren). Kanske blir dom småländska skogarna istälelt för huvudstaden ändå.

image54

Lite catching up

Gjorde en lista för ett tag sen på unga regissörer, känner mig lite illa till mods att jag inte nämnde t ex Darren Aronofsky (38 år) som ligger bakom filmer som Pi, Requiem for a Dream och The Fountain och även om The Village är typ sämsta filmen ever så har ju M. Night Shyamalan (37) gjort riktigt bra filmer tidigare. Trey Parker som står som regissör till South Park-filmen och Team America är också under 40 år (38 för att vara exakt. Nu så här i efterhand när jag sett lite nya filmer så kan ju också Half Nelson's regissör Ryan Fleck, 31, nämnas. Även Matthew Vaughn, 36 som gjort Layer Cake och Stardust. Men nu tror jag jag har nämnt dom som bör nämnas.

Grammy's

Grammy-galan gick av stapeln igår och största vinnaren var Amy Winehouse med 5 priser. Annars var höjdpunkterna i prislistan för min del att The White Stripes och Foo Fighters fick två priser var (även om Foo snuvade Queens of the ston age och Tool på Best hard rock performence) och även att Kanye West drog hem fyra priser (Ja jag gillar Kanye). Metallica var nominerad i en kategori, Best Rock Instrumental Performance, för sin tolkning av Ecstacy of Gold men det var Bruce Springsteen som tog hem det priset för en annan Ennio Morricone-cover som finns på samma tribute-platta som Metallicas cover.

Veckans låt v.7

Veckans låt är:

Biffy Clyro - Some Kind of Wizard

2or

Mark Lanegan - Like Little Willie John
The Mars Volta - Wax Simulacra
The Strokes - Vision of Division
The Blood Brothers - My First Kiss at the Public Execution


Mest lyssnade v.6

1. Queens of the Stone Age   19
2. Kings of Leon   16
3. Mark Lanegan   15
4. Coheed and Cambria   13
5. Brendan Benson   12

Totalt 191 låtar fördelat på 55 artister

Chips-lista

OLW har kommit med en ny chips-smak som genast vart en favorit för mig så därför tänkte jag lista OLW's chips-sortiment:

1. Peppar & Sourcream - Perfekt smak och räfflade, ultimata chipset

image45

2. Cream Cheese - Nästan godare än 1an men tappar på att dom inte är räfflade

image46

3. Chili - Mycket goda, aningen starka vilket resulterar i att colan tar slut snabbt

image47

4. Sourcream & Onion - Klassiker som kan titulera sig Bakischips nummer 1

image48

5. Grill - Väldigt simpel men less is more ibland

image49

6. Sourcream & Franska Örter - Åt den en gång å älskade den, åt den sen då var den inte lika skoj

image50

7. Dill & Gräslök - Gammal favorit som tyvär är rätt tjatig nuförtiden

image51

Delad 8. Lättsaltade/Lättsaltade Dip - Lättsaltat har aldrig varit min grej

image52 image53

The History Channel

Dom håller på å testa olika kanaler nu för att kolla vilken som ska får vara med i Örnsats kanalutbud. Kanal 9, Animal Planet m fl har varit varsin vecka men just nu är det min favorit; The History Channel. Det är den ultimata kanalen om det inte finns något annat å se på, då är det bara att gå till History Channel som alltid bjuder på något som är intressant. Tidigare i veckan har jag kollat lite på program om Kinesisk vapenhistoria, Hemsökta slott/borgar i England, Rymmningar från Alcatraz och nu alldeles nyss var det ett program om Al Qaida. Förhoppningsvis så är kanalen kvar nästa vecka för jag ser fram emot Nostradamus: 500 years later (En kille på 1500-talet som sa sig kunna se in i framtiden och bl a förutspådde båda världskrigen, månraketer världens undergång).
Nu är det om conquestadorernas guldjakt i sydamerika, I love History Channel.

Tack för besöket

I Januari månad har jag haft 1020 besökare (34 om dagen). Tack för att ni tiitar förbi vilka ni än är, blir ju ännu roligare om ni kommenterar lite mera.


Åhléns-fynd

För det mesta så har Åhléns höga priser på DVD-filmer men då och då kan man göra riktiga fynd där. Idag ville Dennis ut på stan en sväng för att göra ingenting, jag orkade egentligen inte men hakade på. Vi gick på Åhléns där jag hittade En skitsnygg Bergman-box med fyra filmer, bl a Fanny & Alexander, som tidigare hade kostat 499 :- (kostar 399 på cdon) men som nu var nedsänkt till 50 KRONOR!!!! Special-box med tidernas störste svensk inom filmen och dom slänger ut den för 50 spänn. Inte för att jag har nåt emot det precis. Ibland är Åhléns för härligt alltså.

Veckans Youtube v.6

För ett par år sedan så gick ett pranks-with-hidden-cameras-program på SVT som hette Trigger Happy TV. Jag hade mer eller mindre glömt detta program fram till några dagar sedan då jag återupptäckte det på Youtube. Kollade på ett gäng klipp och det här var ett av dom jag skrattade mest åt.


Veckans låt v.6

Veckans låt är något försenad men ändå:

The Mars Volta - Ilyena

2orna:

A Perfect Circle - Thinking of You
Biffy Clyro - Some Kind of Wizard
The Black Keys - She Said, She Said (Ja Beatles-cover)
System of a Down - Shimmy


Mest lyssnade v.5

1. The Mars Volta   61
2. System of a Down   43
3. The Blood Brothers   34
4. Fair to Midland   12
5. Cream   11

Den tjockaste av tisdagar

Fettisdagen idag, eller Mardi Gras som det heter i New Orleans, och hur kan man fira den bättre än med Chokladsemlor och Ture Sventon?

image44

Ture & Temla, inte choklad dock

Superbowl XLII

I natt så såg jag äntligen Superbowl för första gången. New York Giants mot New England Patriots som varit obesegrade hela säsongen. Eftersom jag såg Giants kvartsfinal så vart det lite att jag hejade på dom. Ganska seg match dom inledande 3 quarters sen när Giants gjorde 10-7 4 minuter in i den fjärde så vaknade Patriots och deras quarterback Tom Brady till och med mindre än tre minuter kunde inte Giants stå emot längre och Patriots kunde göra 14-10. Men Giants fick sista ordet. I ett kritiskt läge lyckades Giants quarterback, Eli Manning, slita sig loss trots två motståndare som slet i honom, skicka iväg ett sannslöst pass som fångades makalöst av David Tyree. Detta grymma play bäddade för att Giants med 35 sekunder kvar kunde lyckas göra en touchdown och vinna matchen med 17-10. Sinnessjuk dramatik.
Jag var kanske inget fan av Amerikansk fotboll tidigare men jag är det nu.

Halvtids-showen som alltid väcker stor uppståndelse under Superbowl lämnade två frågor. 1: Varför gjorde Alicia Keys världens kläd-miss under ett sånt här tillfälle? 2: Varför hade Tom Petty
skyddsskägg?


image43

Eli Manning med buckla


image44

Tom Petty med skyddskägg. För det kan väl inte vara riktigt?

signerat Joshua Homme

Kanske bästa introduceringen av en låt sades av Queens of the Stone Age's sångare Josh Homme på en spelning jag har på datorn.

This song is about sweet, sweet love...
[pause]
...and being drunk

Sen kör dom igång The Lost Art of Keeping a Secret.

Btw har jag nämnt att jag ska se dom om tre veckor?

Rami!

Äntligen har Bajen fått en fullgod ersättare för fjolårets bästa målvakt i Allsvenskan. Ja ingen av dom 42 som stog under andra halvan av säsongen utan Richard Kingson som flyttade till England under förra säsongen. Det har varit på gång ett bra tag men nu har det tydligen blivit så gott som klart. Och gott är det att Rami Shaaban, Sveriges landslagsmålvakt nummer 1 nu när Andreas Isaksson valt att stanna i Man city's B-lag, valt att flytta från norska Fredrikstad till mitt kära Hammarby. Tillsammans med nyvärvade Kristoffer Björklund från BP så måste bajen ha kanske bästa målvaktsparet sen Djurgården hade Isaksson och just Shaaban nån gång i slutet på 90-talet. Vilket fall som helst så ser det bra ut för Bajen inför årets allsvenska även om min favorit Eguren tappades till Villareal vilket iofs gav pengar till Shaaban-affären. 31a mars drar det igång iaf, borta mot Ljungskile, och jag längtar.

image41