Världens mest patetiska TV-program

Världens mest patetiska TV-program måste nog vara Celebrity Daredevils! (TV4, Fredag, 00:20), och självklart är det Amerikanskt. I detta program ska tre amerikanska kändisar utsätta sig för faror. I kvällens avsnitt ska bl a Dennis Rodman köra utför en klippkant med en bil och "förhoppningsvis dras ut ur bilen med hjälp av en special-vajer" som programmledaren så dramtiskt målar upp det hela. Obviously så är det hela jävligt supervised så det är antagligen ingen fara med kändisarna. Om det nu är kändisarna som utför stunt-tricksen för i kvällens första trick "utfört" av Angie Everhart (nån slags skådis) sprang hon omkring å brann uppe på nån skyskrapa. Men allt man såg var en människa med overall och ansiktsmask som brann sen när allt var släckt och klart  fick man se Angie ta av sig ansiktsmasken. Inte så svårt att trickfilma med andra ord.

Hela programmet är så amerikanskt och så patetiskt att det blir helt underbart roligt, framförallt programmledarnas seriositet när dom gång på gång utreder hur dödshotande alla trick är.

Hoppas verkligen det går fler programm framöver för det är bland det roligaste jag nånsin sett. Som inte är menat vara roligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback