Regelrätt utskåpning (Two wrongs doesn't make a right)

Då har jag alltså äntligen varit å kollat på hockey i Öviks skrytbygge. Å vilken match jag valde. Modo - Timrå 8-1. Utskåpning i dess rätta bemärkelse. Modo dominerade från start och gjorde 1-0 nästan direkt och även om Timrå kvitterade direkt så stog de 5-1 efter första perioden och matchen var egentligen över. I andra hade Modo lekstuga och verkade inte vilja skjuta innan dom passat 45 passningar inom laget först, 5-2 i skott och 6-1 inför tredje. Sista perioden blev också en transportsträcka mot slutsignalen men Modo fortsatte att vara överlägsna och gjorde 2 mål till. 7600, fulsatt, och även om Övik har sveriges sämsta klack och publik så va de rätt så bra tryck. Domarinsatsen kan också diskuteras. Lärikng tar en utvisning där en modoit tappar balansen och domaren kollade åt andra hållet. Sen strax efteråt tar han en lika dum utvisning bara för att göra rätt för sig. Two wrongs doesn't make a right, Lärking. Dessutom får musikansvarige i speakerbåset skärpa sig. Allways look on the bright side of life (från Life of Brian) varenda jävla gång nån blir utvisad. Dom tyckte säkert dom var jättecleaver när dom kom på de men lite variation tack.
Matchens spelare var för övrigt Justin Morrison, stark och teknisk, blir väldigt nyttig för Modo i framtiden.