Kommande filmer

Det är en hel del filmer på gån som ska bli intressanta å se. Till att börja med två som kanske inte är så bra men fan så roliga:

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan - En film med Borat, behöver det sägas nåt mer (3 November)

Tenacious D in 'The Pick of Destiny' - Jack Black och Kyle Gass är tillsammans världens bästa band...enligt dom själv

Också några andra filmer:

The Departed - Martin Scorseses remake på den undarbara Hong Kong-action filmen Infernal Affairs. Handlar om en polis som infiltrerar maffian och en från maffian som infiltrerar polisen. Är inte så mycket för remakes egentligen men man måste ju ändå se den här med tanke på all bra kritik den fått (25 December)

The Prestige - Efter Christopher Nolans mästerverk Memento hade jag stora förhoppningar på honom inför Batman Begins men jag vart lite besviken. Nu är en ny film på gång. The Prestige handlar om två magiker som har en rivalitet som blir mer och mer våldsam. Precis som Memento så bygger den på en bok av Christophers bror Jonathan. (12 Januari)

There Will Be Blood - Världens bästa regissör just nu Paul Thomas Anderson har gjort filmer som Magnolia (min absoluta favorit) och Boogie Nights. Nu håller han på med en ny film med Daniel Day Lewis i huvudrollen (2007)

Synecdoche, New York - En annan favorit är Charlie Kaufman (Adaptation, Being John Malkovich) som gör regidebut med denna film. Phillip Seymour Hoffman spelar en pjäsförfattare som har skrivbekymmer och kärleksbekymmer (2007)

Zodiac -Ytterliggare en favorit hos mig, David Fincher (Seven, Fight Club), har gjort en ny film som handlar om en serimördare i San Francisco på 60-70-talet. Based on a true story. (början av nästa år)

Kommentarer
Postat av: Noaiben

You have done a great job with everything on this site. I Love your site


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback