Modo vs. Hammarby

Idag krockade den Allsvenska premiären för Bajen med SM-final 4 för Modo, det vart mestadels hockey och det va ju rätt val. Först fotboll:
Hammarby mot GAIS borta, ett poäng får väl kanske vara godkännt, kul att 3:e forwarden Sebastian Castro-Tello gjorde målet men jag längtar ändå till amerikanen Charlie Davies debut. Det lilla jag såg av matchen så känndes det som Bajen va de bättre laget, detta utan Petter Andersson, Davies, Cristian Traore (om han nu ska vara ordinarie) och Jeff Aubynn va otränad/kontraktbråk. Trelleborg hemma i nästa borde ju bli 3 poäng och förhoppningsvis mål av Charlie Davies. En sak till; Sydafrikanen Toni Nhleko måste vara tjockare än två Dede Anderson.
Också hockeyn:
Vilken underbar match av Modo. 5-1 och för en gångs skull spelade dom i 60 minuter och som dom gjorde det. Timander nätade redan efter 42 sekunder och nån minut senare gjorde Micke P 2-0 å LHC hade aldrig nån chans. 3-0 av Döme i slutet av första perioden å de va mer eller mindre klart. Nu tror jag på 7 matcher och skulle Modo vinna avgörande gör dom nåt som aldrig kommer kunna överträffas, spela samtliga 21 slutspelsmatcher och vinna guld, de skulle vara jäkligt starkt. Kul i dagens match att det var "doldisar" som klev fram som Döme, Oscar Steen å Micke P, plus att giganterna Svartvadet, Sundström, Timander å Krizan storspelade. En sak till: Fel på lyset inför tredje perioden gav ett avbrott på en timme. Ett knep från Modo som inte vunnit en sista period på typ 10 matcher eller nåt? Isf funkade det för Modo vann 3:e med 2-0