oh ah Kuusela, säg oh ah Kuusela (fylleblogg)

SM-guld, SM-guld, SM-guld. Modo Hockey är dom bästa, heja heja heja Modo. Vilken dramatik, vilken spänning, vilken efterfest.
OK efterfesten var väl inget speciellt att tala om, men dramatiken, ojojoj. Först trodde jag att jag skulle se finalen ensam men så vart det inte, det vart hockeyförfeständå.
Vi va väl ca 15-20 pers som såg hockeyn hos en kille, jag kom dit till slutet av 2:a perioden och sen var det bara att nervöst vänta ut 3:e perioden. Där satt vi på högspänn tills det var ca 5 minuter kvar då strömmen i hela huset gick. Snabbt ut till Oscars bil å lyssna på radiosporten. Väl där ser vi att grannen ser på hockeyn. Vi går dit å ringer på men ingen verkar öppna, dom flesta börjar gå därifrån men jag står kvar å väntar på att grannen ska öppna och till slut gör dom det. Dom (ett medelålderspar) vart lite misstänksam när en halvfull ungdom med en öl i handen frågar om några killar kan få se slutet på hockeyn men dom gick med på det till slut å åtminstone fick se slutet på finalen som gav Modo det efterlängtande SM-Guldet.
Efter slutsingalen vart det torget där x antal modo-fans firade modo-segern, bästa ramsan var ändå "Oh ah Kuusela, säg oh ah Kuusela" han avgjorde ju ändå både match 5 och 6. Nu blir det väl typ firande i en vecka...eller inte men förjäklaskoj blir det iaf, har typ redan tappat rösten men huvudsaken man har roligt och hur kan man inte ha roligt när Bajen tar en säker seger och Modo säkrar SM-guldet på samma dag. Och hur firar man ett SM-guld på bästa sätt? ser slutet på Alien kanske. Den går iaf på fyran nu. Skriver kanske nåt mer om segern/guldet/festen imorrn vi får la se men peace out for now

Kommentarer
Postat av: Arinicoline

Very nice site!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback