Tidernas pinsammaste poker-programm

Visst, TV4:s Pokermiljonen e väl ingen jättehöjdare, men det är ändå sååå mycket bättre än Celebrity Poker Showdown som går på 6:an. Det är fyra saker som gör att det suger så ordentligt:

*Programmet är textat, vilket t ex World Poker Tour på Femman inte är pga att texten gör så att man ibland inte ser det som händer på bordet. Dessutom är det dåligt textat. "check" översätts till "syn" och dom skriver E-Kn istället för A-J.

*Spelledaren (eller vad han är) som står vid bordet å säger vad spelarna får för kort and whatnot är så jävla annoying. Varje gång han säger "Shuffle up and deal", vilket han säger typ 100 gånger i programmet, hoppas man på att en röd liten prick ska dyka upp i pannan på honom och att ett skott ska avfyras.

*"Kändisarna" som är med är till 90% b-kändisar som man knappt hört talas om.

*Dom som är med är så pinsammt usla på poker så det finns ju inte. Ett gäng chimpanser hade klarat det bättre. Som i programmet som går nu var situationen så här: En kille hade 4 gåner mer marker än dom andra två som var kvar vid bordet tillsammans ändå foldade han A-J under the gun, preflop.

Så för er som vill lära er spela poker, välj ett annat Poker-programm. Och för er som vill se kändisar, välj ett annat programm som innehåller riktiga kändisar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback