Viktig match

Omgång 15 i allsvenskan fullbordas idag med Hammarby - Malmö, en otroligt viktig match för bajen; vinner man så är man bara fyra poäng efter 1an Halmstad och verkligen med i toppen och dessutom fyra poäng ner till mittengängen. Förlorar Bajen så känns det som att dt kommer bli en trist säsongsavslutning i ingenmansland.
Idag har aftonbladet en "kartläggning" av hur bra allsvenska lagen varit på höstsäsongen jämfört med våren dom senaste 3 åren. Rubriken lyder:

Bajens höstmörker
Sämst i Allsvenskan

Det stämmer ju till viss del. Visst dom gjorde katastrofala höstsäsonger 06 och 04 som gör att statistken blir så dålig men faktum är att 05 så var dom långt ifrån sämst. Enligt denna kartläggning så hade dom bäst statistik i Allsvenskan år 2005. Så bästa höstlaget under 05 var sämsta höstlaget säsongerna 04-06. hmmm

Speaking of aftonbladet. jag trackade ju expressen för ett tag sen för valet av förstasidesnyhet, well aftonbladet var värre igår. Glenn Hyséns syn på homosexuella tog nyheten om Ingmar Bergmans död's plats på första sidan. underbar prioritering, aftonbladet.(sarkasm)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback