MTV 18.00 - 20.30: Thumbs up!

Vardagar på MTV mellan kl 6 och halv nio är guld värt. Det är mestadels inte bra men jäkligt roligt å se.

18:00 - Made. Program som handlar om någon som vill bli något annat. Oftast en nörd som vill bli populär. Man fastnar vid det om man slår på tv:n oavsett om man vill eller inte.

19:00 - X-Effect. Best show ever typ som hade premiär igår. Helt skadat program. En tjej och en kille som varit ihop men som nu är i nya relationer får åka på en romantisk helg. Vad dom inte vet är att deras nya pojk/flickvänner övervakar varje steg dom tar. Sen på slutet så får dom välja om dom ska gå tillbaka till exet eller fortsätta vara med sin nya kärlek. Väldigt elakt program men väldigt skoj.

19:30 - Next. Dejting-program a la MTV där en tjej/kille möter 5 killar/tjejer en och en och välja att fråga om dom vill på en andra dejt eller dissa dom för nästa person som står på tur. Sämsta av programmen men ändå rätt skoj å titta på speciellt när det är gay-avsnitt.

20:00 - Dismissed. Dejting-program a la MTV där två tjejer/killar slåss om en kille/tjej via varsin dejt, fast alla tre är med på dejten. Jäkligt kul att se när det är två killar som försöker överträffa varann eller när två tjejer blir jäkligt sura på varann.

Har man trist en kväll så kan alltid MTV rädda situationen

Kommentarer
Postat av: Jacobana

I see first time your site guys. I like you :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback