Nygammal musik

Upptäckte nyss ett band som jag haft ganska länge i playlisten och tyckt varit rätt bra men nu insåg ju att dom är riktigt jäkla bra.
Che heter bandet och är ett stoner-rock-band bestående av stoner-gudfäderna Kyuss's trummis Brant Bjork, som här spelar gitarr och sjunger, Bjork's efterträdare på trummor i Kyuss, Alfredo Hernandez (som även spelat lite i Queens of the Stone Age som i sin tur skapades av gamla Kyuss-medlemmar, Josh Homme & Nick Oliveri) spelar även trummor i Che och Unida's (ett annat jäkligt bra stoner-band som leds av gamla Kyuss-sångaren Andy Garcia) Dave Dinsmore står för basspelet. Det tråkiga med Che är att dom bara gjort en skiva, Sounds of Liberation, men hur jäkla bra är inte den då. 7 låtar där den ena är bättre än den andra och alla innehåller underbara riff från Bjork. Det är jäkligt svårt att välja en favoritlåt på skivan. Alla som gillar stonerrock borde, nej, måste kolla upp denna skiva.

Kommentarer
Postat av: K

shit, man blev nastan suddig av alla relationsbeskrivningar... :)

2008-05-19 @ 15:00:39
Postat av: Krickan

Lite meningen, visar hur "inavel" Stoner rocken i Palm Desert är. Tänkte skriva om det också men det får bli en annan gång.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback